18 energiezuinige
huurwoningen
in de Heemraadstraat en de Korenaarstraat

Heemraadstraat Rotterdam


Midden in de Rotterdamse Wijk Het Nieuwe Westen, om de hoek van het Heemraadsplein en de Nieuwe Binnenweg ligt de Heemraadstraat. Hier worden acht herenhuizen in hun oude glorie hersteld, om zo plaats te bieden aan achttien huurwoningen. Met de binnenstad op loopafstand, goede uitvalswegen en openbaar vervoer nabij, is de Heemraadstraat een ideale woonlocatie voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in een gezellige buurt midden in Rotterdam.

Een rijke historie


De buurt

De Heemraadstraat ligt in een buurt van schijnbare tegenstellingen. De statige Heemraadssingel, met de parkachtige oevers en chique panden aan de ene kant. Het klassieke Nieuwe Westen aan de andere kant. De Heemraadstraat ligt er precies tussenin, midden in een wijk in opkomst. Het voorzieningenniveau in de buurt is hoog, met een groot en divers winkelaanbod, kinderdagverblijven en scholen. Het gezellige Heemraadsplein, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zorgt voor een levendige sfeer en biedt ruimte om te ontspannen.

Bereikbaarheid

De Heemraadstraat is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Tram 4 en buslijnen 32 en 44 komen langs het aangrenzende Heemraadsplein en brengen je onder andere rechtstreeks naar Rotterdam Centraal. De metro is op loopafstand. Met de auto ben je via de verschillende ontsluitingswegen in de buurt snel op een van de snelwegen rondom Rotterdam.

De huurwoningen


De acht herenhuizen aan de Heemraadstraat en de naastgelegen Korenaarstraat stammen uit het begin van de twintigste eeuw. De karakteristieke uitstraling van de herenhuizen blijft na de renovatie behouden, van binnen worden de woningen volledig aangepast aan deze tijd.

Het energieverbruik van de huurwoningen wordt drastisch teruggebracht door het gebruik van hoogwaardige materialen. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en zijn voorzien van eersteklas vloerafwerking. Bijna alle woningen beschikken over buitenruimte, in de vorm van een balkon of tuin.

De huurprijzen van de woningen variëren van €650,- tot €950,- per maand.

Bekijk de woningen


Wil je weten wat de afzonderlijke woningen je te bieden hebben? Klik dan op onderstaande afbeelding van de huurwoning van jouw keuze en kom meer te weten over de woning.

Er is veel zorg besteed aan de kwaliteit van de woningen in zowel de afwerking als de installaties.
De huurprijs is inclusief:

  • hoogglans keuken
  • diverse inbouwapparatuur, waaronder inductiekookplaat, een oven/ magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap die op meerdere standen kan worden ingeschakeld en een koelkast met vriesvak
  • vloeren afgewerkt met een laminaat
  • luxe sanitair
  • geschilderde wanden
  • diverse verlichtingsarmaturen
  • hoogwaardige isolatie
  • energiezuinige installatie
Woningselector

Laatste nieuws


Interesse?


Bent u geïnteresseerd in het project of heeft u vragen hierover?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Inschrijfformulier